Foto: Arkaden Food Market.

Ny bar i Arkaden Food Market: Klokkedybet sælger kaffe og vin

Nu kan du få kaffe og vin i ny bar i Arkaden Food Market.

Så er der nyt fra Arkaden Food Market: Madmarkedet på Vestergade 68 har nemlig fået en ny kaffe – og vinbar ved navn Klokkedybet. Her kan du drikke kaffe samt prøve kræfter med en vinbuffet.

”Vi har slået Arkadens kaffebar fra stueetagen sammen med Arkadens Deli på første sal, og udvidet konceptet, så det nu også er en vinbar,” siger partner Thomas Kyung Jensen.

To vinkoncepter

Du kan blandt andet vælge mellem to forskellige vinkoncepter: En vinbuffet med 10 til 12 forskellige vine, som tæller alt fra rød- og hvidvin samt den anden mulighed, som byder på sjældne ’kældervine’ på glas.Vinbuffetten koster 199 kroner, mens det andet koncept kommer til at koste fra 125 kroner glasset og op.

”Vi har hentet nogle meget spændende kældervine hjem, som du normalt ikke kan smage på glas. Vi har haft fyldt siden vi åbnede i fredags, så der har bestemt været efterspørgsel,” siger Thomas Kyung Jensen og uddyber:

”Vi åbner de her sjældne vine ved hjælp af et system, der hedder koravin, hvor man stikker en kanyle gennem korkproppen. Det gør, at man ikke behøver åbne flasken, og at gæsten samtidigt kan smage de her sjældne vine på glas.”

Klokkedybet er placeret i hjørnet på første sal, hvor den gamle Arkadens Deli før var placeret.