Café & Restaurant Kongens Have

Hver gang Odense Teater viser en ny forestilling, kan du spise en ny menu på Café & Restaurant Kongens Have på Jernbanegade 21.

Er du klar på familievenlig mad og teater? I samarbejde med Odense Teater præsenterer Café & Restaurant Kongens Have dig for et nyt madkoncept, hvor du i den nyrenoverende restaurantdel af teaterbygningen i Kongens Have kan nyde en lækker menu, der passer til den aktuelle forestilling på Odense Teater. Som et lidt mere uformelt koncept vil der være skåle på bordene, hvor du selv kan øse op af teatermenu, som består af tre forskellige serveringer. Det skriver Fyens Stifttidende.

Forkæl dig selv
I øjeblikket kan du inden forestillingen eksempelvis nyde en lækker dessert, som består af hvid chokolade som grundingrediens, forkæle dig selv med et glas vin i teaterbaren i pausen, eller du kan drikke en smagfuld cocktail efter tæppefald.

Alle er velkommen i den nyindrettede restaurant, – også selvom du ikke besøger teateret. Læs mere om Café & Restaurant Kongens Have her. 

DEL
Skribent. Det orientalske køkken har altid været mit fortrukne grundet den smagfulde mad, der bærer præg af kærlighed til detaljen, og som samtidig er spændende og sundt. Derudover er jeg stor tilhænger af et glas hvidvin - i alt slags vejr. Færdiguddannet i Kultur, Kommunikation og Globalisering.