Foto: Froggys Café.

Odense-café serverer ny cocktail med rabat

Froggy’s Café har fået ny cocktail på menukortet.

Er du fan af cocktails, kan du roligt læse med her. Froggy’s Café i Vestergade 68 har nemlig fået en ny cocktail ved navn Balthazar på menukortet, som du kan få til introduktionsprisen 79 kroner.

”Det er en lidt atypisk cocktail, og for os var det et spørgsmål om at gøre noget lidt andet. Den er meget frisk og fyldig, som er god efter maden, inden man vælger dessert eller en drink,” siger barchef Mathias Laursen.

Hyldest til Downtown Abbey

Cocktailen er en hyldest til en lignende version ved navn Downtown Abbey fra den københavnske Balthazar Champagnebar, og smagsnuancerne og udseendet læner sig også opad den københavnske version.

”Vi er meget fascineret af de her ’in steder’ i København, og vi er i en overgang, hvor vi bevæger os i en ny retning. Vi vil udfordre vores gæster lidt mere. Balthazar er en hyldest til Down Town Abbey, som vi har søgt inspiration hos,” siger Mathias Laursen og fortsætter:

”Vi har tømt fem flasker champagne i weekenden, som udelukkende gik til Balthazar, så gæsterne har taget godt imod den.”

Balthazar indeholder vodka, passionsfrugt, citronsaft, lakridssirup samt champagne, og cocktailen koster 79 kroner de næste to uger. Herefter vil den koste 90 kroner. Den vil fremover være en fast del af menukortet.