Odense ser frem til lanceringen af en ny caféoplevelse, med en autentisk sydeuropæisk atmosfære i hjertet af Odense. Beliggende i Overgade 59B, er “Café Carlos & Diego’s” en frisk og spændende tilføjelse til byens café tilbud.
Caféens ejer, Dennis Juhl Hansen, som er manden bag dette initiativ, fortæller at besøgende kan forvente en menu, der tager inspiration fra Spanien og Frankrig. Menuen består af 10-12 små retter som tatar, tun ceviche, grillede grøntsager og ansjoser. Børnene kan også være med på en pizza, inde fra naborestauranten, Gourmetværkstedet.
Mere end mad: Café Carlos & Diego’s en social café
Ikke blot er dette et sted, hvor folk kan komme og nyde god mad og drikke, men Café Carlos & Diego’s vil også tjene som et samfundscenter. Betegnet som “en social café”, lægger ejeren, Dennis, stor vægt på at skabe en inkluderende atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Der vil være en bred vifte af sociale arrangementer og aktiviteter. Herunder mandegrupper, særlige begivenheder for udsatte familier under højtiderne og meget mere.
Caféen emmer af en spændende og indbydende atmosfære og har åbent som et spisested, fredag og lørdag fra kl. 17.30, mens den på andre dage vil åbne dørene for særlige events efter behov.
Navnet ”Café Carlos & Diego’s”, har Dennis Juhl Hansen hentet inspiration fra sine egne to børn. Det sætter et personligt præg og skaber en påmindelse om familieværdier og kærlighed for caféen.
Odenseanerne kan se frem til et efterår med denne nye tilføjelse til byens kulinariske og sociale scene, når Café Carlos & Diego’s åbner lørdag d. 7 oktober 2023.