Benjamin Mosskov, manden bag Værdsat på Kongensgade og Restaurant Vestergade, viser sig at være en restauratør med stor appetit. På trods af den omdiskuterede tilstand af Kongensgade i Odense, har Mosskov store planer om, at bringe nyt liv til den del af Odense gågade.
Den første tilføjelse til Kongensgade af Mosskov var Vino Værdsat, og snart efterfulgt af Café Kongensgade, der indtager Bar Tapas’ tidligere lokaler til januar.
Mosskovs optimisme over Kongensgade står i kontrast til den almindelige opfattelse af området. Han ser potentialet i den centrale beliggenhed med en letbane, gratis parkering og en voksende befolkning i nærheden. Hans mål er at gøre Kongensgade lige så livlig som andre steder i Odense centrum.
Læs mere om Vino Værdsat her.
En café med karakter og spændende retter
Café Kongensgade byder på en menu inspireret af konceptet Junkhouse by Værdsat. Caféen vil fokusere på burgere, salater, pomfritter, dips og sjove dessert – men uden de sædvanlige nachos, sandwich og pastaretter. Mosskov vil byde gæsterne på spændende retter, til rimelige priser.
Han har en vision om at give beskæftigelsesmuligheder til dem, der måske ellers ikke ville have dem så som ukrainske flygtninge og fleksjobbere. Noget som Mosskov også håber at gæsterne hos Café Kongensgade vil reflektere, da han forventer en yngre målgruppe end hos hans øvrige restauranter.
Drømmen om en pulserende Kongensgade
Med tre nye steder på få måneder og en fremtidig ambition om yderligere udvikling i Kongensgade, håber Benjamin Mosskov på, at inspirere andre til at deltage i områdets transformation. Han drømmer om at skabe en stemning med livlige caféer, barer og restauranter.
Til en start bliver Café Kongensgade kun en aftencafe. Men på sigt regner han med at caféen både skal være åben til frokost og aften alle ugens 7 dage.
Se mere om Café Kongensgade her.