Foto: Andrea Hald

Morgenmåltid med stil: Prøv Analog kaffebar i Odense

Smag Odense har besøgt Analog Kaffebar til morgenkaffe og mad, hvilket var en smagfuld oplevelse – hvor både hjertet og maven blev mættet.

Hos café Analog Kaffebar på Albanigade i Odense C gør ejer Peter Kristensen en dyd ud af at skabe hyggelige og afslappede omgivelser – og selvfølgelig også god kaffe. Allerede når du står udenfor og kigger ind gennem vinduerne, kan du fornemme hyggen og sammenholdet på caféen.

Her får Smag Odense serveret en caffe latte og en bolle med ost. Foto: Andrea Hald.

Fokus på kaffen

Der er altid et bredt udvalg af kaffe i caféen. Du kan få alt fra latte til espresso og filterbryg på bønner efter eget valg. Kaffebarens espresso er brygget på bønner, som er ristet specielt til Analog.

På Analog Kaffebar brygges al kaffe og the på økologiske og fairtrademærkede produkter, som kommer fra små lokale leverandører.

Selvom Analog er en kaffebar, er det langt fra kun kaffe, du kan købe. Udover kaffe kan du nemlig altid få friskbrygget the og kakao. Og så kan du stille sulten ved at smage deres bolle med ost, frisksmurt sandwich eller panini. Derudover er der forskellige varme retter og supper til frokosten. Alt sammen hjemmelavet helt fra bunden. Er du mere til specialøl og vin, er det også at finde på menukortet.

Prøv også deres hjemmelavede Too Good To Go retter på frost, som du nemt kan tø op og nyde derhjemme.

Her ses ejer, Peter Kristense, igang med at brygge kaffe. Foto: Andrea Hald

Passion for det skæve

Ejer Peter Kristensen kan godt lide at have noget på menuen, som ikke nødvendigvis er klassiske caféretter. Han indretter sin café og sine produkter præcis som han selv bedst, kan lide det. Derfor er caféen, rustikt indrettet og med gode, behagelige siddepladser. På væggene i caféen hænger der sjove og fine kunstværke.

 

Peter Kristensens hjerte banker ikke kun for god kaffe og kage – men også for hans stamgæster og de efterhånden gode venner han har fået igennem sin kaffebar, der åbnede i 2020. Kunderne kommer altid i første række, og derfor er det hos Analog Kaffebar også vigtigt, at der er plads til alle slags kunder.

Analog kaffebar. Foto: Andrea Hald

Afslappet stemning

Atmosfæren i caféen er afslappet, og der er plads og rum til at mødes, men der er også ro til at læse en bog, spille et spil, studere eller arbejde. Hos Analog Kaffebar er der både plads til hygge og nærvær, arbejde og sociale arrangementer.

 

Det er ikke sidste gang, Smag Odense kigger forbi til kaffe og kage.