Foto: Café Odeon Social.

Oreos og chokosauce: Café i Odense har ny milkshake på menuen

Café Odeon Social har fået en milkshake med Oreos og chokoladesovs på menukortet.

Weekend rimer på milkshake! Eller, det gør det faktisk ikke, men det bør nu ikke afholde dig fra at læse mere om Cafe Odeon Socials nyeste påfund: Milkshaken The Freaky Oreo Shake.

The Freaky Oreo Shake består af softice, sødmælk, chokoladesovs, knuste Oreos, en hel Oreo samt ekstra chokoladesovs på toppen – og så koster den 50 kroner.

”Vi kunne simpelthen ikke lade være med at lave den. Det bliver jo aldrig kedeligt med Oreos,” siger caféansvarlig Katrine Holm.

Populær tilføjelse

Siden Odeon Social i sidste uge annoncerede den nye milkshake, har efterspørgslen været stor.

”Vi har solgt rigtig mange af The Freaky Oreo Shake, og der er mange, der gerne vil smage den. Freakshakes er helt sikkert noget, vi bliver ved med, og Oreo som kage er også kommet for at blive,” siger Katrine Holm.

Inspiration fra Spanien

The Freaky Oreo Shake er ikke Odeon Socials første såkaldte “Freakshake” – caféen på Odeons Kvarter 1 har for eksempel også en Københavnerstangsvariant på menukortet. Inspirationen til den vilde shake kommer fra Spanien, fortæller Katrine Holm.

”Jeg blev vildt betaget, da jeg stødte på de her freakshakes for første gang, og jeg tænkte, at det skulle der gøres noget ved. Vi lagde ud med den originale med vanilje, men har så udvidet med fleres slags,” siger hun.