Foto: Mikkeller

Mikkeller: Warpigs på alle haner hele weekenden

Mikkeller Beer & Bottleshop i Odense hylder bryghuset Warpigs i weekenden fra den 3. til den 6. maj med en tap takeover.

Kan du heller ikke stå for tanken om en stor, iskold, skummende fadøl en solrig forårsdag? Så skal du besøge Mikkeller i Odense, der hele weekenden fejrer bryghuset Warpigs Brewpub med en tap tekeover. Warpigs Brewpub kom til verden for tre år siden gennem et samarbejde mellem Mikkeller og amerikanske 3 Floyds, og du kan næsten kun købe øllet hos Mikkeller i Danmark.

“Det, der er fedt ved Wardpigs, er, at de kan det hele. De mestrer humleøl, IPA og American Pale Ales, og deres bundniveau er tårnhøjt. Til weekenden vil jeg særligt anbefale at prøve Warpigs Dusty Punter, der er en tjekkisk pilsner,” fortæller Lukas Marmer Hohwü, der er manager hos Mikkeller.

Warpigs Brewpub har nogle få klassikere, der er i produktion hele tiden, ellers skifter sortimentet LØBENDE. I weekenden er 20 Warpigs-øl i rotation på de 15 haner i Odense, så du har rig mulighed for at lære bryghuset at kende.