Mikkeller Bar and Bottle Shop Odense

Læskende nyhed: Ølbar i Odense hylder Ebeltoft Gårdbryggeri

Mikkeller Bar og Bottle Shop på Store Gråbrødrestræde 7B afholder torsdag den 16. august showcase af øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri.

Kan du slet ikke få nok af øl og tager én øl altid den næste? Mikkeller har styr på det med øl, og baren har specialiseret sig ud i den svære kunst. På torsdag den 16. august har de 7 forskellige øl og en cider fra Ebeltoft Gårdbryggeri på hanerne.

”Ebeltoft Gårdbryggeri er et af de bedste i Danmark, og de brygger noget af det bedste øl i Danmark. Vi har ikke tidligere haft så meget fra bryggeriet, men det er meget populært, og derfor har vi denne gang fået flere på hanerne,” siger bar-manager for Mikkeller Bar og Bottle Shop, Lukas Marmer Hohwü.

Tropisk juice og cider
Er du til en øl med frugtsmag? Så kan du smage Burnt Hand Bike Crasher. Øllen med det lidt voldsomme navn er en dobbelt IPA på 10,1 procent, som udover navnet også har en voldsom smag.

”Ebeltoft Gårdbryggeri har lavet den med en amerikaner, og det er ren tropisk juice. Det er en frugtbombe, og du kan ikke smage alkoholen,” fortæller Lukas Marmer Hohwü.

Er du ikke så meget til øl, men vil du gerne opleve stemningen, så har Mikkeller også sørget for en æblecider fra Ebeltoft Gårdbryggeri, der er lavet på æbler fra Djursland. Arrangementet starter klokken 12 og slutter ved midnat, og hvis du vil have flere oplysninger, kan du læse mere på Mikkeller Bar og Bottle Shops Facebook-side her.