Foto: Mikkeller

Mikrobryggeriet Mikkeller åbner en bar i Odense til foråret.

Hvad ville du sige til at drikke en god specialøl, inden du skal ud at spise eller videre i byen? Til foråret får du chancen, for her åbner Mikkeller en ny ølbar i Guldbagerens lokaler i Store Gråbrødrestræde 7B. Det skriver Fyns Stiftstidende.

Mikkeller er et københavnsk mikrobryggeri, der efterhånden er blevet verdenskendt med bare flere steder i verden, blandt andet Berlin, Los Angeles og Tokyo.

Turen kom til Odense

For et par år siden åbnede Mikkeller en bar i Aarhus, og nu er turen altså kommet til Odense:

“Det er ikke længe siden, vi åbnede i Aarhus, hvilket har været et rigtig fint bekendtskab, hvorfor Odense er et naturligt valg til vores næste bar i Danmark. Placeringen på Store Gråbrødrestræde 7B er en rigtig god placering til en Mikkeller bar – det er centralt, men stadig en smule ydmygt, hvilket passer godt til, hvem vi er. Herudover synes vi, at Odense mangler en god ølbar,” siger administrerende direktør i Mikkeller Mikkel Borg Bjergsø til Fyns Stiftstidende.

Den endelige åbningsdato for Mikkeller i Odense er endnu ukendt.

DEL
Skribent. Kommer fra kongernes by, Jelling, og er fan af en god stærk øl med en sildemad til. Elsker gode billeder af mad og kan bruge lang tid på at instagramme sig sulten. Har en bachelor i kunsthistorie og en kandidat i analytisk journalistik.