Foto: Mikkeller.

Åbningsdatoen er klar: Mikkeller Bar og -Bottleshop åbner i Odense

Den 17. marts åbner Mikkeller en bar og bottleshop i Store Gråbrødrestræde.

Kalder alle ølglade i Odense: Mikkeller Odense har offentliggjort en dato for åbningen af bryggeriets nye bottleshop og bar i Store Gråbrødrestræde 7B – og det bliver lørdag den 17. marts, du skal sætte kryds i kalenderen.

”Der kommer til at være nogle fede flasker og dåser, som er eksklusive for Odense og Danmark. Vi har blandt andet også premiere på en helt ny øl fra vores bryggeri i San Diego,” siger manager for Mikkeller Lukas Marmer Hohwü.

Serverer øl fra verdens bedste bryggeri

Bottleshoppen har åbent fra klokken 12, mens baren først åbner hanerne klokken 17. Mikkeller Odense har til gengæld gratis øl og et meget spændende ølkort i vente til alle gæsterne.

”Vi har 300 gratis øl til gæsterne fra klokken 17. Vores 15 haner er klar, og vi har blandt andet øl fra verdens bedste bryggeri Hill Farmstead Brewery, københavnske Warpigs samt en overraskelse brygget i samarbejde med Ugly Duck Brewing Co.,” fortæller Lukas Marmer Hohwü.

En naturlig udvikling

Mikkeller er i forvejen repræsenteret i Aarhus og København samt flere steder i udlandet. Nu kommer bryggeriet så også til at have en bar og bottleshop i Store Gråbrødrestræde.

”Det er en naturlig udvikling for os at skulle til Odense. Vi har ledt i noget tid efter den rigtige lokation, og der er en fed udvikling i byen. Det vil vi være en del af, og vi har fundet det helt rigtige sted til vores bar og bottleshop,” siger Lukas Marmer Hohwü.

Mikkeller løbeklub følger med

Mikkellers egen løbeklub Mikkeller Running Club afholder desuden en træning lørdag den 17. marts i anledning af, at løbeklubben også kommer til Odense. Det sker klokken 16, og bagefter vil der være en gratis øl til løberne i Mikkellers bar.

”Vi har nogle forskellige ruter med forskelligt tempo, så alle kan være med. Det handler om at være sammen og få en øl i fællesskab bagefter,” siger Lukas Marmer Hohwü.