Foto: Pixabay.

Ekspert: Sådan går det Odense ved Michelin-uddelingen

Gastronomiekspert giver sit bud på Odenses chancer for at få en af de Michelin-stjerner, der uddeles på mandag den 19. februar.


Får Odense en Michelin-stjerne, når Den Nordiske Michelin Guide uddeler prisen på mandag den 19. februar?

Spørger du Gastronomiekspert Bent Christensen, Den Danske Spiseguide, skal odenseanerne desværre ikke regne med at kunne bryste sig af en stjerne. Han har dog et bud på, hvem der er byens bedste kandidat.

”Jeg har ladet mig forstå, at The Balcony (Vestergade 68, 1. sal, red.) er det bedste bud, men jeg har ikke selv spist der. Det fremgår dog af forventningerne, at de er et bud på en stjerne, og det ville være dem velundt at få den,” siger Bent Christensen.

Restauranter i Millinge og Nyborg er kandidater

Der er dog også andre restauranter på Fyn, som ifølge Bent Christensen bør være med i kampen om de prestigefyldte Michelin-stjerner: Nemlig Falsled Kro i Millinge og Restaurant Lieffroy i Nyborg.

”De har det højeste niveau på Fyn, og jeg mener, at de har skullet have haft en stjerne for flere år siden. Michelin Guiden har ikke førhen gjort holdt på Fyn, men det har de nu, og stjernen bør komme i år,” mener Bent Christensen.

Husk, at du på mandag kan følge med i uddelingen af Michelin-stjerner på Smag Odense.