Foto: Pexels

Matzens Madværksted flytter ind på Odense havn

Matzens Madværksted flytter ind på Odense havn søndag den 1. april.

Fra den 1. april kan du ikke længere besøge Matzens Madværksted på Rugårdsvej. I stedet skal du lægge vejen forbi Sverigesgade 16 på havnen, hvor madværkstedet flytter ind i et 300 år gammelt træpakhus. Det skriver Fyens.dk.

Matzens Madværksted er et madhus, hvor du kan spise, hente takeaway, holde fester, deltage i madkurser samt på kokke- og grillskoler og afholde teambuilding.

“Jeg vil gerne have et folkeligt og levende hus, hvor vi samler mennesker om det gode måltid. Det bliver ikke en a la carte-restaurant, men vi laver forskellige events, hvor man kan komme og spise bare to. Måske åbner vi også om sommeren, så man kan nyde et glas vin og en pizza udenfor. Det er også oplagt med noget seafood – vi vil skabe mere liv på havnen. En lille smule Skagen midt i Odense,” fortæller ejer Brian Matzen til Fyens.dk.

Ifølge Fyens.dk bliver der på den nye adresse stadig mulighed for at holde fester, spise pizzaer bagt i den store stenovn og lære nyttige tips og tricks fra både grillakademiet og madskolen.

Du kan læse mere på Matzens Madværksteds Facebook-side.