Magasin frister med gourmetpakkekalender til de madglade

Reklame: Kender du en, der elsker at eksperimentere og nørde i køkkenet? Så har du mulighed for at forkæle dem med den lækreste gourmetpakkekalender i år! I Mad&Vin i Magasin har de nemlig samlet 24 lækre gaveidéer, der udover at give mundvand fra starten af december også spreder endnu mere hygge i julemåneden. Du kan enten vælge at følge den pakke for pakke, men du kan også bare lade dig inspirere lidt.

1. Chokoladejulemand fra Hotel Chocolat
Hvis du skal finde små og hyggelige gaver til julesokken, så er denne chokoladeslikkepind fra Hotel Chocolat et rigtig godt bud. Almindelig mælkechokolade indeholder ofte kun 20 % kakao, men i denne julegodte er det blevet fordoblet, så du kan forkæle dine kære med noget ekstra lækkert den første dag i december.

Vejledende pris: 25 kroner
Fås i Magasin

2. Wally and Whiz vingummi
Hvis du kender en, der elsker vingummi, så skal du finde noget fra Wally and Whiz. Brandet har nemlig revolutioneret vingummien og udviklet et vegansk mærke af vingummier, som alle i familien kan samles om. Vingummierne indeholder nemlig ingen kunstige smage og farvestoffer, de er fri for gluten og indeholder ingen gelatine.

Vejledende pris: 59 kroner
Fås i Magasin

3. Juleroulade fra Magasin Chokolade
Hvis du elsker roulade, så skal du have fingrene i denne juleedition, som du kan finde eksklusivt i alle Magasins forretninger. Den klassiske og højtelskede juleroulade er fyldt med det bedste marcipan, nougat og overtrukket med kvalitetschokolade på 60%. Du kan enten overraske dine kære med en juleroulade i sokken, men du kan også invitere på julehygge og julegodter en af juledagene.

Vejledende pris: 139 kroner
Fås i Magasin

4. Chili- og artiskoktapenade fra Mad&Vin
I julen spiser vi meget fed mad. Der er brun sovs, massevis af kartofler og flæskesteg på rigtig mange af vores juleborde. Derfor er det nogle gange rart at servere noget lidt andet, og der kunne du blandt andet servere en let omgang tapas. I Magasin kan du få mange forskellige tapenader med mange forskellige slags smage, som enhver gastronørd ville elske at finde i julesokken.

Vejledende pris: 30 kroner per styk
Fås i Magasin

5. Mix af delikatesseoliven fra Mad&Vin
Vil du gerne servere en let snack til dine gæster i juledagene? I stedet for at servere brunkager og kringler hver gang, kan du også variere godterne med noget mindre sukkerrigt. I Magasin kan du få lækre delikatesser, hvor du kan gå efter kvalitetsoliven, men også mange andre gode sager.

Vejledende pris: 49,50 kroner
Fås i Magasin

6. Olivenolie fra Mad&Vin
Hvis du kender en madconnaisseur, så er der ikke noget bedre end en god olivenolie. Med gode råvarer bliver noget af det mest simple mad nemlig meget bedre, så du også vil falde i svime over en caprese-salat. I en gourmetgavekalender kan du derfor ikke komme uden om denne gode delikatesse – og du kunne også smide en god balsamico oven i julesokken.

Vejledende pris: 59,50 kroner
Fås i Magasin

7. Kandissukker fra Mad&Vin
Julen er en sød tid, og vi fylder os med sukker og masser af julegodter. Der skal julebages og hygges i godt selskab, så derfor skal du også have det bedste kvalitetssukker i byen for at gøre julen rigtig sød! Kandissukker er derfor et julemust, hvis du kender en, der elsker at julebage. Men du kan også bare servere de lækre sukkerklumper for dem, du har kær.

Vejledende pris: 2 poser 50 kroner
Fås i Magasin

8. Vin fra Nicolas Vahé
Selvom vi er meget optaget af den mad, som vi skal have i julen, så er vinen næsten lige så vigtig. God mad bliver nemlig kun bedre, hvis du også serverer god vin. Derfor er det en rigtig god gave at fylde i julesokken, for der findes da ikke noget bedre end at sidde hjemme en kold vinteraften og nyde et godt glas vin.

Vejledende pris: 99 kroner
Fås i Magasin

9. Julekugler med julefyld fra Mad&Vin
Når man pynter juletræet, så fylder mange kræmmerhuse med lækre julegodter, men nu kan du også få julekugler med lækkert fyld. De er rigtig flotte at hænge på træet, men du kan også bruge dem som fint bordpynt. Kuglerne er fyldt med alt det klassiske konfekt, som hører julen til.

Vejledende pris: 129 kroner
Fås i Magasin

10. Kandis-sukkerstænger fra Mad&Vin
Vil du gerne gøre julen lidt sødere for en, du holder af? Så kan du putte disse kandis-sukkerstænger i vedkommendes julesok. Hele julen kan man så få sødet kaffen endnu mere – og kandis-sukkerstængerne kan også bruges i bagværk eller som en sød treat efter en lang dag.

Vejledende pris: 2 poser 50 kroner
Fås i Magasin

11. Lakrids by Bülow
En ægte klassiker, når man snakker pakkekalender, er de populære lakridskugler fra Lakrids by Bülow. I 2017 fejrede virksomheden 10 års jubilæum, og vi elsker dens vision om at sprede danskernes kærlighed til lakrids verden over. Ikke bare den søde, ikke bare den salte, men hele spektret af smagsoplevelser, som man kan opnå ved også at bruge lakrids som krydderi.

Vejledende pris: 130 kroner
Fås i Magasin

12. Premium æske fra Magasin Chokolade
Hvis du kender en chocolate lover, så har Magasin alt det bedste. De laver nemlig deres chokolade efter ældgamle opskrifter, og den stolte tradition er blevet båret videre i mange år. Det er håndlavede fyldte chokolader, og du bliver forkælet med små overraskelser bid for bid.

Vejledende pris: 189 kroner
Fås i Magasin

13. Summerbird Chocolate Spread
Lad os bare være ærlige: Det er nutella, men en guddommelig luksusversion. Når du først har prøvet denne version fra Summerbird, så går du aldrig tilbage igen. Spred den ud på lækkert morgenbrød, brug den i dit julebag, eller tag en ske, og nyd den bløde konsistens.

Vejledende pris: 125 kroner
Fås i Magasin

14. Te i dåse fra Mad&Vin
I de kolde vintermåneder er det et must med god te i køkkenskabene, så du kan hygge på sofaen i vintermørket. Hvis du gerne vil forkæle en, du holder af med luksuste, så kan du gå på opdagelse i Magasins store teunivers, hvor de har alverdens forskellige smage.

Vejledende pris: 130 kroner for 2
Fås i Magasin

15. Mauviel luksusgryde
Det er næsten underordnet, hvad menuen står på, hvis den bare tilberedes og serveres i støbejerngryde fra Mauviel. Deres design emmer nemlig i sig selv så tilpas meget af hygge og livsstil, at det bliver det sidste vigtige krydderi i måltidet.

Vejledende pris: 3.349,95 kroner
Fås i Magasin

16. Saltmix og peber fra Mad&Vin
Det er god skik at smage på maden, inden man krydrer den. Men det kan være svært at vente, hvis man først har fået et sæt med salt og peber fra Mad&Vin.

Vejledende pris: 39,50 kroner pr. stk.
Fås i Magasin

17. Kaffe fra Mad&Vin
Italienernes mad- og drikkekultur er generelt meget omtalt og bliver hyldet for sine høje krav til kvalitet uden for støvlelandets grænser – og deres ekspertise i god kaffe er ingen undtagelse. I Danmark elsker vi også kaffe, og hvem ville ikke blive glad for luksuskaffe i den bedste kvalitet?

Vejledende pris: 60 kroner
Fås i Magasin

18. Slikkepind Almuegaarden
Hvis du gerne vil overraske med søde lækkerier i julesokken, så behøver alt ikke kun være chokolader. Vi elsker gode gammeldags bolsjer, men hvorfor ikke give en stor slikkepind i stedet? Almuegaarden fremstiller søde sager i den bedste kvalitet, som du kan glæde med i julen.

Vejledende pris: 27 kroner
Fås i Magasin

19. Østerlandsk te fra Mad&Vin
I de kolde måneder kryber vi indenfor. Vi går i vinterhi i sofaen. Kravler under tæppet. Derfor er en god te i en lækker kvalitet et must. Østerlandsk laver noget af den bedste te, du kan få i Danmark. Så hvis du kender en teelsker, kan du nemt finde noget i Østerlandsk’ sortiment.

Vejledende pris: 50 kroner
Fås i Magasin

20. Flødeboller fra Summerbird
Summerbird er nok en af de mest kendte danske chokoladeproducenter – og det er ikke uden grund. Disse små skønne miniflødeboller er en himmerigsmundfuld med marcipanbund, vaniljeskum og overtrukket med mørk chokolade.

Vejledende pris: 64 kroner
Fås i Magasin

21. Mandler fra Mad&Vin (200 g)
Skal du også lave årets risalamande, så er det vigtigt, at du bruger ingredienser af god kvalitet. Det skal være alt fra de smuttede mandler til sødmælk, og derfor skal du også have disse mandler fra Magasin. Du kan også bruge dem til årets konfekt eller gløggen til julefesten.

Vejledende pris: 55 kroner
Fås i Magasin

22. Chokoladekrans fra Hotel Chocolat
Denne krans er for dark chocolate lovers. Den består af en skøn afrundet og balanceret 70 % chokolade, som er fyldt med hasselnødder, mandler og gyldne rosiner fra Sydafrika. Det vil være et smukt centrepiece på julebordet, som I kan dele i de hyggelige juledage med jeres nærmeste.

Vejledende pris: 250 kroner
Fås i Magasin

23. Kartoffelbørste fra Humdakin
Vi er mange, der serverer kartofler på vores julebord, og det kan både være brune og hvide kartofler. Derfor skal der også skrælles rigtig mange kartofler, og derfor skal man heller ikke gå ned på udstyr. Denne kartoffelskræller er en af vores favoritter, og måske vil den glæde én hjemme hos dig?

Vejledende pris: 75 kroner
Fås i Magasin

24. Christmas cracker fra Fever Tree
Den sidste gave skal næsten også være den bedste, og vi begynder at nærme os nytår. Fever Tree har lanceret en ny og eksklusiv serie af G&T Christimas Crackers, hvor hver cracker indeholder en unik gin og en Fever Tree udvalgt omhyggeligt til at komplimentere og fremhæve smagene i netop den gin, der medfølger.

Vejledende pris: 2 stk. 180 kroner
Fås i Magasin