Arkivfoto: Pixabay.

Endelig: Nyt madmarked på vej i Arkaden

Arkaden Food Market forventes at åbne til november.

Savner du et sted, der både rummer friske råvarer, et godt måltid mad og friskbrygget kaffe? Så kan du godt begynde at glæde dig til november, hvor et nyt madmarked forventes at slå dørene op i Arkaden, lige ved hjørnet af Vestergade og Kongensgade. Det skriver TV2 Fyn.

Arkaden Food Market hedder det nye tiltag, som skal bestå af i alt 26 boder: To barer, en enkelt kaffebar samt et mix af spisesteder og forhandlere som slagtere, grønthandlere og delikatesseforretninger – a la madmarkedet Torvehallerne i København.

“Vi har fulgt udviklingen på madmarkedet og set et stort potentiale i Odense. Vi har også fulgt Aarhus Street Food, som åbnede sidste år, og vi tror på det,” siger odenseanske Jacob Christer Larsen til TV2 Fyn.

Sammen med aarhusianske Thomas Kyung Jensen står han bag Arkaden Food Market.

De rette boder

Før det nye madmarked kan åbne, skal Arkaden dog shines op, ligesom initiativtagerne skal have fundet de rette boder, skriver TV2 Fyn.

“Vores største udfordring er at finde lejere. Vi vil gerne finde de rigtige, så vi får det mix af boder, vi gerne vil have. Vi går efter, at stedet skal være fuldstændig udlejet, inden vi åbner. Vi vil ikke have noget, der er halvt færdigt. Men vi er meget fortrøstningsfulde,” siger Jacob Christer Larsen til TV2 Fyn.

Planen er, at du skal kunne købe et måltid mad hos Arkaden Food Market for bare 50 kroner.

Du kan læse mere om Arkaden Food Market her.