Foto: Lommer's Sandwich & Salat.

Ny sandwichbar byder på sund takeaway til SU-venlige priser

Lommer’s Sandwich & Salat åbner i Overgade 39 lørdag den 9. september.

Det skal være slut med usund og kedelig takeaway til Odenses studerende!

I hvert fald hvis det står til Nicolai Lommer, som står bag Odenses nye sandwich- og salatbar Lommer’s Sandwich & Salat, der åbner i Overgade 39 lørdag den 9. september klokken 10.

“Studenterne i byen skal have råd til sund og lækker mad, så de ikke skal leve af pasta eller købepizza. For man fungerer og studerer altså bedre, når man lever sundt, og det vil jeg gøre muligt i fremtiden,” fortæller Nicolai Lommer til fyens.dk.

Håndplukkede råvarer

Sandwich- og salatbaren skal tilbyde hjemmelavede sandwiches lavet på nøje udvalgte råvarer.

“Jeg vil stå tidligt op hver morgen og køre ud for at handle de helt friske råvarer til dagens sandwich og salater. Jeg vil håndplukke hver enkelt råvare, så jeg er sikker på, at kunderne får en god smagsoplevelse,” siger Nicolai Lommer til fyens.dk.

Hos Lommer’s Sandwich & Salat vælger du selv, hvad du vil have i din sandwich eller salat – både brød, dressing, pålæg og grønt. Du kan altså bygge lige præcis den sandwich, du drømmer om.

Sundt brændstof til byturen

Ud over at have åbent fra 10 til 19.30 i hverdagen og fra 10 til 15 om lørdagen vil Nicolai Lommer i starten forsøge sig med at holde åbent fredag og lørdag nat også.

“Jeg vil i en forsøgsperiode prøve at holde åbent fredag og lørdag nat, for at se om der er basis for en omsætning ude i nattelivet,” fortæller Nicolai Lommer til fyens.dk.

Lommer’s Sandwich & Salat fejrer åbningsdagen lørdag den 9. september med 25 procent rabat på maden og gratis drikkevarer fra klokken 10 til 15.