Foto: Pixabay.

l’Cobert de CANblau i Arkaden Food Market: Kom og smag på Spanien

Lørdag den 21. april holder l’Cobert de CANblau i Arkaden Food Market skinke- og sherrysmagning.

l’Cobert de CANblau er mestre i spanske tapas-anretninger, og tapasboden har sågar et skinkekort med egen-importerede skinker. Og netop skinkerne er i fokus, når l’Cobert de CANblau inviterer til skinke- og sherrysmagning lørdag den 21. april klokken 16.

Det bedste fra Spanien

Smagningen fokuseres omkring seks forskellige Serrano og Sortfods skinker og hertil tre forskellige slags sherry. Sortfodsskinke fremstilles af en helt speciel, sort griserace. Grisene lever i det vestlige Spanien, hvor de blandt andet spiser agern, hvilket giver en mild, nøddeagtig smag til skinken.

Serranoskinke er også skinke fra spanske grise, og navnet betyder “fra bjergene.” Det og meget mere vil grundlægger Jimmy Holm fortælle om, når han deler ud af sin store viden i den time til halvanden, som smagningen varer. Jimmy Holm har en fortid i nogle af verdens bedste køkkener, blandt andet en af de mest kendte restauranter elBulli i Spanien.

Der er 50 billetter til salg, som kan købes i l’Cobert de CANblaus tapasbod i følge Arkaden Food Markets egen Facebookside.