Foto: Pixabay.

Franske fristelser: Ny restaurant og butik åbner i Overgade

La Petite – Gastro & Vin åbner den 22. august i Overgade 25.

Den 22. august bliver Overgade beriget med den franske restaurant og delikatesseforretning La Petite.

Her tilbyder de klassiske franske retter, men der er også plads til nytænkning. Skulle det for eksempel være noget med en clubsandwich lavet på hummer? Hvis ja, så er det her, du skal hen – det er nemlig det eneste sted i Danmark, du ifølge Dean Veggerby-Overgaard fra La Petite kan nyde sådan én.

I restauranten vil fransk musik fra vinylplader sikre en retro stemning, men vigtigst af alt er servicen ifølge Dean Veggerby-Overgaard i top.

“De, der serverer, ved, hvad de serverer. Det vigtigste for os er den gode service,” fortæller Dean Veggerby-Overgaard.

Luksus er for alle

Udover at være en restaurant er La Petite også en delikatesseforretning, og ifølge Dean Veggerby-Overgaard er luksus ikke noget, der kun er reserveret til de få. Nej, luksus skal være tilgængeligt for alle.

Men hvordan kan du vide, om du kan lide balsamico, hvis du aldrig har smagt det? Det problem går La Petite i møde med et koncept, der lyder på, at du skal have mulighed for at smage på produkterne, inden du køber dem.

“Det vigtige er, at folk får lov til at smage på vores ting. 85 procent af vores produkter er tilgængelige med smagsprøver,” forklarer Dean Veggerby-Overgaard.

Bag La Petite står Tina Veggerby-Overgaard.