Foto: Peter Kierkegaard/Karrusel.

Fest på tagterrassen: Kom til langbordsmiddag hos Pasfall

Kom til langbordsmiddag på Restaurant Pasfalls tagterrasse fredag den 8. september.

Byfestivalen Karrusel og Restaurant Pasfall er blevet enige om, at gadefest ikke udelukker gourmet. Sammen inviterer de derfor til langbordsmiddag fredag den 8. september på Restaurant Pasfalls tagterasse.

Du kan vælge at komme til middag enten klokken 18 eller 20.30, alt efter om du er til 3- eller 4-retters menu.

Den 3-retters menu bliver serveret klokken 18 og består af en forret med sprøde skaldyrswontons og fynsk gris med fynske urter til hovedret. Hertil er der hjemmebagt brød og smør. Middagen afsluttes med en bagt æbletrifli lavet på æbler fra Hindsholm på Nordfyn, og du kan få hele molevitten for 225 kroner.

For 295 kroner kan du opgradere til 4 retter. Her er der tilføjet endnu en forret, rillette af gris med bagte, fynske rødbeder, og hovedretten er i stedet kalvespidsbryst med urtesmør. 4-retters menuen bliver serveret klokken 20.30.

Fest videre på tagterrassen

Arrangørerne anbefaler, at de, der ikke kan vente med at komme ud at boltre sig i fredagens program for byfestivalen Karrusel, bør købe en billet til den 3-retters menu klokken 18. Langbordet skal nemlig være klar til en ny besætning, når de, der sætter tænderne i 4 retter, ankommer senere.

Alle, der har været til spisning, er dog velkomne til at komme og nyde byfestivalen fra oven efter klokken 22.30.

Halvdelen af billetterne er allerede solgt, så hvis du er fristet, skal du ikke tøve for længe, inden du køber din billet! Du kan gøre det allerede nu lige her.