Lær at blive bedre til at kommunikere på en date

Er du en af dem der har det med at komme til, at være lidt for stille på daten eller er du den der bare snakker alt for meget og som kan virke lidt for voldsom overfor en date. Jamen så giver vi dig her gode råd til, hvordan at din date ikke bliver til akavet stilhed eller at du kommer til fylde for meget.

Lav noget research

Inden daten, kan du lave noget research. I dag har vi rigtig mange muligheder for at undersøge, hvem vores date er. Via de sociale medier kan du hurtigt finde ud af, om din date er til svenskpølseret eller en bøfbearnaise. Du kan f.eks. også bruge de sociale medier til at finde ud af hvor din date bor, kigge på personens venner, måske har i nogle fælles venner eller du kan se hvad det er for nogle typer som din date bruger tid sammen med. Du kan lære rigtig meget om din date, igennem vennerne da de tit afspejler din egen person, for i er jo venner af en eller anden grund, gerne fordi i har noget tilfælles, måske har gået i samme skole eller er vokset op sammen.

 Du kan også finde ud af om personen bor i eget hus, lejlighed eller måske bor hjemme. Du kan finde ud af om personen har husdyr. Måske har din date en forkærlighed for hunde, men kan måske ikke tåle dem eller det er forbudt at have hund i den bolig, personen bor i eller også har din date en hund, som daten helt sikkert gerne vil snakke om. Ved at lave noget research inden daten, har du noget du kan spørge din date om, som gør at du ikke kommer til at virke alt for stille og det får dig også til at virke interesseret i din date.

Ikke overgør researchen

 Men pas på med ikke at overgøre det, for det kan hurtigt komme til at virke som om du stalker din date og det er heller ikke noget som du har brug for. Så lad vær med at grave alt for meget ned i din dates Facebookprofil, men find lige et par overordnet emner som du kan snakke om. Det er især en god ide for dig, der er lidt introvert og som kan have svært ved at åbne dig op på første date.  Det er også en god ide for dig der hurtigt kan komme til at fylde lidt for meget, for så kan du vise at du er opmærksom på det og at du er opmærksom på din date.  Har du mod på at komme på en date, så kig forbi Single.dk.    

Stil spørgsmål

Når du er på date, så er det en god ide at stille din date nogle spørgsmål, og hvis du har lavet noget research, så burde det være lige til, at stille nogle relevante spørgsmål.  Det at stille spørgsmål viser at du er interesseret i din date og gerne vil lære personen bedre at kende. Det gør også at daten ikke bliver helt så akavet. Fordi du har nogle spørgsmål som du kan stille, er du så også opmærksom på din dates svar, vil du kunne spørge ind til nogle af de ting som personen fortæller. F.eks. hvis din date siger ”jeg har en hund derhjemme” så kan du spørge ind til hunden, f.eks. spørge om hvad den hedder, hvor gammel den er eller hvilken race det er. Din date vil gerne snakke om sin hund, den er tit som et barn for dem. Men på den måde løber du ikke tør, du viser at du er meget interesseret i hvad personen fortæller dig.  Har du brug for at blive bedre til at kommunikere, så kan du tage et kursus i assertiv kommunikation, hvor du får nogle redskaber til at blive bedre til at kommunikere.

Vær opmærksom

Som en del af at stille gode spørgsmål, så skal du være opmærksom på din date. Som tidligere nævnt, så kan du være opmærksom, ved at du lytter til hvad der bliver sagt og stiller uddybende spørgsmål til hvad der lige er blevet sagt. Men også når der bliver snakket, at du viser du lytter, ved at du kigger på personen, uden at virke for ivrig, så det ser ud som du stirre på personen.  At smile på de rigtige tidspunkter, gør også at du virker opmærksom.  

Har du brug for at få gennem gennemgået dine regnskaber inden daten, så du ved at du har råd til at give en rigtig god middag, så opsøg revisor i Odense og få hjælp med dine regnskaber.