mmoks

SPIS! Odense Food Festival: Det kan du opleve

Til SPIS! Odense Food Festival i september er der kulinariske oplevelser for både store og små.


Har du ingen planer i uge 37? Her er en god idé; Fra den 10. til 16. september forvandler Odense sig til et sandt kulinarisk centrum, når SPIS! Odense Food Festival slår dørene op. Der er noget for enhver smag, og hver dag i ugen byder på nye oplevelser.

Er du klar på selv at smøge ærmerne op, vil der være flere forskellige workshops. Du kan for eksempel prøve kræfter med den svære kunst i at lave créme brûlée. Eller er du mere til en god, gammeldags flødebolle, tilbyder festivalen også et flødebollekursus, hvor du også kan smage på varerne.

Vil du hellere læne dig tilbage og smage på al den lækre mad på Odenses restaurationer, kan du hver dag i ugen med undtagelse af søndag den 16. september deltage i SPIS! Ude. Du får her mulighed for at spise på eksempelvis mmoks eller Druen & Bønnen, der har sammensat særlige menuer til lejligheden.

Ud i naturen
SPIS! Madmarked er igen i år en del af festivalen, og du kan her prøve fynske specialiteter eller købe delikate råvarer i de mange salgsboder.

Bliver byens jag for meget, inviterer arrangementet SPIS! Vildt på tur i Eventyrhaven. Der er aktiviteter for hele familien, hvad end det gælder bueskydning, fremstilling af bensmykker eller tilberedning af vildt over bål.

Har du lyst til en uge i madens tegn, kan du læse mere om tidspunkter, priser og lokationer for de enkelte arrangementer på SPIS! Odense Food Festivals hjemmeside her.