Foto: Kong Volmer.

Restaurant i Odense lancerer sin egen øl

Kong Volmer lancerer lørdag den 24. februar sin helt egen Brown Ale.

Snart kan Kong Volmer skrive andet end smørrebrød, stjerneskud og pariserbøf på menukortet. Restauranten lancerer nemlig sin helt egen Brown Ale ved navn Volmers Bryg lørdag den 24. februar klokken 18 til 23.45.

”Vi har tre fadølshaner, hvor den tredje hane altid har været skiftende fynske bryggerier. Vi synes, det kunne være en god udvikling for Kong Volmer at brygge vores egen til den tredje hane, og det har været sjovt at være med til,” siger restauratør for Kong Volmer David Levy Nielsen.

Skal passe til fed, dansk mad

Selve øllen er brygget i samarbejde med licensbryggeren H.P. Ølgaard og Indslev Bryggeri, og resultatet er blevet en brown ale med omkring 5 procent styrke.

”Vi startede med at sige, at vi gerne vil have en ale type, fordi vi i forvejen har en pilsner og en classic på vores haner. Den nye øl skal gerne passe til vores smørrebrød og noget god, fed, dansk mad. Den rammer for eksempel også fuldstændigt plet til en pariserbøf,” fortæller David Levy Nielsen.

Biksemad med ”Beer”naise

Øllen kan prøves for første gang, når Kong Volmer holder afholder lanceringsarrangementet den 24. februar. Her kan du for 85 kroner få en Volmers Bryg på fad med en portion biksemad med ”beer”naise.

”Vi inviterer til mad og øl for billige penge, og så har vi lavet en bearnaisesovs, hvor vi blander lidt øl i for sjovs skyld,” siger David Levy Nielsen.

Volmer Bryggen kan kun købes på fad til at starte med, og Kong Volmer anbefaler, at du bestiller bord til lanceringsdagen.