Den berømte Lobster Roll fra Kok & Vin. Foto: Kok & Vin.

Nu kan du nyde nye a la carte-retter hos restaurant Kok & Vin.

Forandring fryder, og dét ved restauranten Kok & Vin på St. Gråbrødrestræde 19. De har netop opdateret deres a la carte-menu, så du nu kan spise dig mæt i helt nye retter.

Hvad med at prøve en omgang rimmet kammusling med ribs, agurk, sesam og vinaigrette til forret og stegt bryst af ungand med brombær, svampe, puré og spidskål til hovedret? Vi er klar!

Er der også plads til at tilfredsstille den søde tand, serverer restauranten nu solbæris med syltede bær, brownie, praliné og mørk rom. Ja tak!

Gammel kending vender tilbage

Udover nye indspark vender en gammel klassiker også tilbage: Kok & Vin’s Lobster Roll er tilbage på menukortet!

Det betyder, at du nu igen endelig kan sætte tænderne i deres grillede brioche-brød med hummermayo, rejer, chili koriander og smørporcheret hummer.

Du kan se hele det nye menukort her.

DEL
Skribent på Smag Odense. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.