Foto: Pixabay

Søndag den 1. juli kan du lære at fremstille pølser og lave hotdogs på restaurant Kong Volmer.

Vil du gerne imponere dine gæster med hjemmelavede hotdogs? Nu kan du lære alt om, hvordan du laver den perfekte hotdog, når restaurant Kong Volmer på Brandts Passage 13 afholder et hotdogkursus fra klokken 11 til 15.

Til kurset skal du lære at lave en hotdog fra bunden med hjemmelavet brød, ketchup, remoulade, ristede løg og en sprød agurkesalat. Du får også lov til at fremstille pølser i samarbejde med slagter Brian Olsen fra Fynske pølsemager, og David, der er kok og restaurantchef på Kong Volmer.

Det koster 895 kroner at deltage i kurset, og prisen er inklusiv en arbejdsøl fra Volmers bryg og tre kilo grillmedister til at tage med hjem. Der er tilmeldningsfrist den 22. juni, og du kan bestille din billet her.

 

DEL
Ninna Jacobsen
Dessertelskende kommunikationsstuderende med ikke kun én sød tand, men et helt tandsæt af søde tænder. Chokolade og bland selv slik er opskriften på en god dag. Studerer Kommunikation og Mediestrategi på Via University College.