Franck A

Så er der kager: Franck A i Odense inviterer på kagebord

Fra den 16. august til søndag den 19. august lokker Franck A på Jernbanegade 4 med kagebord.

Er du også kæmpe fan af kage, og kan du aldrig få nok, så har Franck A løsningen klar. Restauranten har i anledning af Odense Blomsterfestival kreeret et kagebord, hvor du kan få et tiltrængt hvil og noget sødt til ganen, hvis du skal til festival.

”Vi har et kagebord med 4 forskellige kager. En chokoladekage med chokoladeglasur og æbletærte med valgfri creme fraiche eller flødeskum samt en brombærkage med sæsonens bær og let brændt marengs på toppen. Endelig har vi en hindbærkage med mazarinbund toppet med hindbær,” fortæller restaurantchef hos Franck A, Nicklas Schøler.

Kagebordet med de 4 kager er lavet i passende størrelser og koster 75 kroner per person, men kage og kaffe går som bekendt hånd i hånd, så du kan få kagerne og en valgfri kaffe for 100 kroner. Er du ikke så sulten, kan du nøjes med én kage og en kop kaffe til 50 kroner. Franck A har kagebordet fra klokken 11 til 15 fra i dag, den 16.august til søndag 19. august. Du kan læse mere om Frank A på restaurantens Facebook-side her.