Foto: Konditoriet Kagedåsen

Kage ad libitum: Kagebuffet og sejltur på Åen

Den 5. august afholdes Det Store Kagebord på Åen i Odense.

Elsker du kage i alle afskygninger? Så skal du sætte et stort kryds i kalenderen den 5. august, når Konditoriet Kagedåsen og Odense Aafart inviterer til en sejltur og kage ad libitum for 299 kroner. Begivenheden foregår fra klokken 14 til 16.

Dagen starter ud med en sejltur, hvor der bliver serveret en velkomstdrink med et glas mousserende vin og en lille snack. Når båden ankommer til Fruens Bøge, er det tid til at stå af, så du kan nyde det store ta’ selv kagebord med over 20 forskellige kager fra konditoriet. Du kan herefter spise kage til du revner, imens du nyder de smukke, grønne omgivelser.

”Alle får udleveret et picnictæppe, og vi spiser kagerne på engangstallerkner, så der bliver en meget hyggelig og uformel stemning, hvor alle kan være med både børn, voksne og unge,” siger ejer Lone Ebdrup.

Danske råvarer
På kagebuffeten kan du nyde et bredt udvalg af sommerlige kager. Du kan blandt andet smage på fromage kager, luksuslagkager, cupcakes og tærter, der er lavet med gode, danske råvarer som friske bær og danske æbler.

Til arrangementet skal du møde op ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30, helst 15 minutter før afgang. Der er i alt 70 billetter til rådighed til arrangementet, og du kan købe din billet her. Hvis du har allergener eller andet, kan du kontakte Lone Ebdrup på telefon 31 50 02 50.