Foto: Restaurant Fynboen.

Grønne jordbær: Odense-restaurant benytter ny ingrediens

Restaurant Fynboen er begyndt at bruge grønne jordbær som en ingrediens.

Jordbærsæsonen er så småt over os, men på Restauran Fynboen er det ikke kun de røde jordbær, der bliver købt ind. Spisestedet på Nørregade 17 er nemlig begyndt at bruge grønne jordbær i flere af restaurantens retter.

”Det giver en syrlighed og friskhed til retterne, men derudover er de grønne jordbær også mere crunchy og faste i konsistensen. Vi sylter dem også, så vi kan ramme flere smagsnuancer på én gang,” fortæller Malte Bjerring, der er kokkeelev på Restaurant Fynboen.

Du kan for eksempel prøve kræfter med de grønne jordbær i Restaurant Fynboens jordbærsalat samt i tuntataren, hvor de indgå som et element.

”Det har været meget populært blandt vores kunder, som er imponerede over, hvordan de grønne jordbær kan smage, hvis de tilberedes rigtigt. Det er utroligt spændende og utraditionelt at udvikle på,” siger Malte Bjerring.