Foto: I Pupi Siciliani

Restaurant med italiensk mad får fem stjerner i en anmeldelse fra Fyens Stiftstidende.

Har du været forbi I Pupi Siciliani i Vindegade 71? Ellers er der en god anledning nu. Fyens Stiftstidendes madanmelder har nemlig givet den lille italienske restaurant fem ud af seks stjerner i en anmeldelse fra den 15. december.

“Her er lækker mad fra Sicilien, interessant vin og så meget kitsch, som man nu kan klemme ind i et lokale på størrelse med en dagligstue, hvor 20 mennesker skal sidde,” skriver madanmelderen fra Fyens Stiftstidende blandt andet.

Anmelderen smagte ved besøget først en oksekødsfrikadelle med paprika, overskårne blækspruttearme med grillet kartoffel og carpaccio af torsk. De næste retter var lasagne med aubergine og ricotta samt en risotto på svinekæbe med tre slags oste: Pecorino, parmesan og taleggio og ristet pancetta på toppen.

Rustik italiensk smag på meget lidt plads

Hovedretten bestod af farseret blæksprutte med brød og kapers og en tomatsauce med et strejf af appelsin.

Desserten var stedets specielle tiramisu med mascarpone-is, espresso og bær på toppen.

“Den lille dukke i Vindegade er Odenses bedste italiener med håndlavet mad, ægthed i råvarerne og en nærhed og et engagement, man savner mange andre steder, så en håndfuld stjerner til trioen i køkken og på gulv. Et tæt og kærlig kram af det bedste fra Sicilien,” skriver Fyens Stiftstidendes madanmelder.