Foto: Iscafé Nørregade

Iscafé Nørregade åbner i hjertet af Odense med lækker hjemmelavet is

Lørdag den 14. april slår Iscafé Nørregade dørene op til en verden af lækker hjemmelavet is med både klassiske og nye spændende smagsvarianter.

Snart bliver Odense en isbutik rigere, når Iscafé Nørregade slår dørene op lørdag den 14. april. Caféen åbner på Nørregade 31 i hjertet af Odense. Det er ægteparret Louise og Morten Bang, som står bag den nye isbutik. I forvejen driver de Ishuset Bolbro og Ishuset Stige Ø.

Den nye iscafé bliver lækker, moderne og måske endda lidt eksklusiv, hvor intet er tilfældigt. Der kommer til at være fokus på det gode håndværk med hjemmelavet is, og isen vil blive kendetegnet ved, at den er sindssygt gennemarbejdet. Caféen vil følge de nyeste trends og tendenser og tilbyde smagsvarianter, som man ikke finder alle steder. For eksempel kommer de til at have yuzu- og blodappelsin-is. Men du vil samtidig stadig kunne finde alle de klassiske favoritter i disken.

Ægteparret kommer selv til at producere isen i deres mejeri i Bolbro, og derfor har de mulighed for at prøve forskellige smage af. Det betyder, at de kan komme stort set alle kunders ønsker imøde, når det kommer til nye spændende smagsvarianter. Lige nu har de for eksempel en mission om at have en Gin Hass-is.

I caféen i Odense kommer der til at være omkring 20-25 siddepladser og et mindre udemiljø på Nørregade, hvor man kan nyde sin hjemmelavede is. Udover is vil der i caféen være mulighed for at købe lette anretninger, speciallavede toast og lækre drikkevarer som for eksempel gourmetkaffe. Hvis man ikke har lyst til is, vil man også kunne købe hjemmelavede konditorkager, som bliver fremstillet af en konditor i caféen.

Åbningsdagen i Iscafé Nørregade vil blive markeret med diverse tilbud, og caféen vil få besøg af en DJ. Derudover vil der være forskellige events.

Vi glæder os til at smage hjemmelavet is fra den nye iscafé i Odense!