Foto: Roll That

Den nye isbod Roll That åbner på Arkaden den 1. juli

Snart kan du smage på det populære isfænomen Ice Cream Rolls, når den nye isbod Roll That åbner den 1. juli på Arkaden Food Market på Vestergade 68.

”Ofte køber man færdiglavede is, hvor du bestiller en til to kugler i vaffel eller bægre og topper den måske med guf, hvis du er heldig. Vi vil med vores Ice Rolls tilføje noget nyt og anderledes til dessertbranchen, hvor kunden får endnu mere medbestemmelse over egen dessert,” siger ejerne af Roll That, Dino og Dino.

Den nye isbod laver hjemmelavede isruller med forskellige smage og fyld efter eget valg. Isen bliver rullet på en iskold plade, så du kan få lækker og hjemmelavet is på få minutter. Du kan herefter vælge at tilsætte forskellige toppings som friske bær, Kinder eller Oreo.

I den nye isbod kan du blandt andet få en ”Dagen derpå” med Marabou og Oreo, som du kan toppe med sæsonens bær. Du kan også smage på varianten ”Første kys” med vaniljesoftice og chokolade, som er toppet med friske jordbær og Kinder Bueno.

DEL
Ninna Jacobsen
Dessertelskende kommunikationsstuderende med ikke kun én sød tand, men et helt tandsæt af søde tænder. Chokolade og bland selv slik er opskriften på en god dag. Studerer Kommunikation og Mediestrategi på Via University College.