Hold julefrokost i Odense ved City Bowling

Hos City Bowling holder vi hvert år mange julefrokoster i vores bowlingcenter. Det er både private og virksomheder, som booker deres julefrokost i vores hal, og hos City Bowling har I mulighed for at booke julefrokost for helt op til 60 personer.

I år vil vi selvfølgelig atter gerne have, at der bliver holdt en masse julefester- og frokoster hos os. Fordi der var så mange bookinger sidste år, opfordrer vi folk til at booke tidligt på sæsonen, hvis man godt kunne tænke sig at holde årets julefrokost hos City Bowling. Book din julefrokost 2019 Odense her.

Når du holder din næste julefrokost hos City Bowling, vil du altid være sikker på, at servicen er i højsædet. Du skal derfor kun fokusere på at have en god og festlig aften sammen med dine gæster, hvor I spiser lækker mad, bowler en times tid eller to og danser til festlig musik.

Aftenens program
Hvis man vælger den populære julebuffet, som er en favorit i julesæsonen, så vil aftenens program som oftest starte med, at middagsklokken ringer klokken 18.

Vi begynder med lidt koldt og lunt. Heriblandt vil der være sild med forskellige marinader, laks, æg og rejer. Efter det kolde bord vil der blive serveret leverpostej, skinke, hønsesalat og fiskefileter.

De varme retter inkluderer ribbensteg, glaseret landskinke, andebryst, stegt medisterpølse, frikadeller og rosestegt okse striploin. Som tilbehør vil der være flødekartofler, rugbrød, brunede kartofler, smør, diverse salater og diverse saucer.

Til sidst vil middagen blive afsluttet med en dejlig dessert i form af ris a la mande med kirsebærsauce. Derudover vil der selvfølgelig også blive serveret snacks i form af ost & kiks og frisk frugt.

Udover maden er der mulighed for at tilkøbe øl, vand og vin ad libitum. Ekstra snacks er også en mulighed, samt kan vi også stå for festens mandelgave. Alle priserne står på vores hjemmeside. Efter maden er det muligt at bowle, men det er ikke, hvilken som helst bowling I er med til – det er nemlig Party Bowling! Her er lyset dæmpet, baren har åbent med masser af gode tilbud, og vi ved jo alle sammen, at bowling bliver noget sjovere, når der kommer lidt alkohol indenbords.

Til Party Bowling har du også mulighed for at vinde præmier og lave bets, om du kan lave strike, hvis den rigtige kegle er forrest. Fra klokken 21:30 starter musikken, hvor festen skal foregå, og her har man rig mulighed for at kridte danseskoene.

Til sidst lukker vi af med den sidste dans klokken 01, hvorefter de fleste gæster fortsætter den gode stil inde i Odenses gågade, som vi kun ligger 5 minutters gang fra.