Pixabay

Krabbe og blæksprutte: Fynboen laver HC. Andersen-menu

Restaurant Fynboen på Nørregade 17 i Odense har skabt en speciel menu i anledning af H.C. Andersen Festivals i uge 34.

Når Odense i uge 34 danner rammen om en hyldest af H.C. Andersen, har Restaurant Fynboen udviklet en helt særlig menu, der skal ære den store odenseanske forfatter. Restauranten kalder menuen ”Til bords med H.C. Andersen”, og den indeholder 12 forskellige serveringer, der allesammen er inspireret af H.C. Andersens eventyr.

De første 6 serveringer kan blive dine for 385 kroner, og du kan blandt andet sætte tænderne i retterne ”Prinsessen på ærten”, som består ceviche og ærtepannacotta, og ”Den Lille Havfrue”.

”Med Den Lille Havfrue, har vi taget udgangspunkt i Disneys version af eventyret. Vi har fokuseret på de venner og fjender, som den lille havfrue har. Selve retten er et skaldyrsfad, der bliver anrettet som en stenstrand med for eksempel krabbe, blæksprutte og lidt fisk,” siger køkkenchef hos Restaurant Fynboen, Stefano Foschi.

Du kan vælge at tilkøbe 3 forskellige snacks og dertilhørende bobler for 135 kroner samt 3 forskellige petit fours og kaffe for 50 kroner. Ønsker du at smage retterne og opleve stemningen, kan du besøge restauranten fra den 21. til 25 august fra 17.30 til 23.30. Du kan læse mere om arrangementet på Restaurant Fynboens Facebook-side her.