Foto: First Hotel Grand

Søndag den 17. juni kan du spise klassisk smørrebrød med et twist på First Hotel Grand.

Smørrebrød er en traditionel dansk sommerspise, og nu kan du nyde de højbelagte fristelser, når det kendte hotel på Jernbanegade afholder smørrebrødsbuffet den 17. juni fra klokken 12 til 15.

Buffeten indeholder seks forskellige kolde smørrebrødsvarianter og to lune serveringer, som varierer efter sæson og råvarer. Du kan spise dig mæt i lækre smørrebrød for 245 kroner per person, og børn under 12 år for 175 kroner.

Nymoderne smørrebrød
På smørrebrødsbuffeten finder du klassisk højbelagt smørrebrød, som har fået et moderne twist. Den gode gammeldags æg og rejemad præsenteres i en nymoderne udgave med økologiske æg, røgede grønlandske rejer og hjemmerørt mayonnaise med løvstikke.

”Vi vil gerne præsentere essensen af Grand Hotel og tilbyde en frokostoplevelse med lidt større armbevægelser, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten,” siger direktionsassistent Frederik Bo Pedersen.

Du kan også være heldig med at sætte tænderne i et stykke smørrebrød med rimmet laks, rygeostecreme og karse eller en hønsesalat med syrlige rabarber.

First Hotel Grand ligger på Jernbanegade 18, og du kan booke bord til frokostserveringen på telefon 66 11 71 71.

DEL
Ninna Jacobsen
Dessertelskende kommunikationsstuderende med ikke kun én sød tand, men et helt tandsæt af søde tænder. Chokolade og bland selv slik er opskriften på en god dag. Studerer Kommunikation og Mediestrategi på Via University College.