DR P4 FYN

Gratis brunsviger: Nu er der Brunsvigerens Dag i Odense

DR P4 FYN lokker med gratis brunsviger i utallige varianter.

Er du også pjattet med brunsviger, så skal du komme med torsdag den 11. oktober, når den fynske nationaldessert fejres. Festlighederne bliver afholdt hos DR P4 FYN i tidsrummet 14.30-17.30 på Lille Tornbjergvej 10 i Odense SØ.

”Vi fik idéen om at afholde Brunsvigerens Dag den 11. oktober sidste år, hvor der var stor deltagelse, og nu gentager vi arrangementet. Vi ønsker at fejre nationalretten, og der vil være utallige varianter af brunsviger” fortæller Erik Nielsen, som er radiovært på DR P4.

Du kan smage talrige brunsvigerkager, der bliver leveret af over 50 fynske bagere, men du vil også få mulighed for at nyde en spændende brunsviger-øl, der er brygget af Bryggeriet Flakhaven.

Brunsviger med salami
Er du til det lidt mere alternative, kan du også smage på en original brunsviger-sandwich med toscansk salami. Sandwichen er lavet på chipotle-kikærtepuré og dildsennep, hvilket bliver leveret af Claus Holm. Dertil serverer Holm brunsvigergrød, brunsviger-roulade og en unik brunsvigerkage. Endelig serveres den nye brunsviger-is fra Paradis is, som blev lanceret tilbage i august.

Under festlighederne bliver du underholdt med ”brunsviger blues”, mens du smager på de mange varianter af brunsviger. Du kan læse mere om begivenheden her.