Giv julegave, der slukker tørsten

Er du på bar bund i forhold til, hvad du skal give dine nærmeste i julegave? Er din kæreste, din ven, din far eller måske din søster eller bror vild med våde varer, og kan godt lide at prøve noget nyt? Så giv en julegave, der slukker tørsten.

Vinsmagning

En vinsmagning er for dem, der godt kan lide vin, og som gerne vil udvide deres horisont. Måske kan man godt tænke sig at lære noget mere om vin, hvordan det bliver lavet, hvor det stammer fra og hvad forskellen er på de forskellige druer og processer. Måske vil man gerne smage på nogle forskellige vintyper, og dermed lære mere om, hvad man godt kan lide, og hvad forskellen er på de vine fremfor dem, man er vant til. En vinsmagning giver mulighed for fordybelse i vin og for at lære nyt, og er derfor en alletiders gave til dem, der i forvejen godt kan lide vin, men måske ikke ved så meget om det.

Cocktailkursus

Et cocktailkursus er den perfekte gave til ham eller hende, der er vilde med at eksperimentere i et køkken, og godt kan lide at sammensætte ingredienser på alverdens forskellige måder. Det er en god gave til vennegruppen eller søskendeflokken, som gerne vil lave noget sammen, have det sjovt og samtidig lære noget nyt. På et cocktailkursus lærer man om de forskellige typer cocktails, hvad forskellen er, hvad man skal tage højde for, når man eksperimenterer med ingredienser, hvordan man sammensætter de bedste smage og meget andet. Synes du et cocktailkursus lyder som alletiders idé, og har du en ven eller kæreste, der ville blive ellevild med at få det i gave, men har du ikke lige pengene til det? Tag nemt et lån, så du kan få julegaven i hus og glæde en, du holder af.

Besøg på et bryghus

For ølelskeren er et besøg på et bryghus en god gave. En rundvisning på bryghuset og forklaring af, hvordan øllet bliver brygget, hvordan de forskellige øl får deres karakteristika og hvor øllet egentlig stammer fra, er interessant for de fleste, der kan lide øl. Bliver rundvisningen afsluttet med en ølsmagning, hvor de forskellige typer øl, deres oprindelse og deres karakteristiks bliver forklaret, er du sikker på at give en god gave til din far, bror eller kæreste.

Bliv baristalærling

En gave, der slukker tørsten, behøver ikke nødvendigvis at indeholde alkohol. Hvis du kender en, der er helt tosset med kaffe, og som godt kunne have brug for at åbne horisonten en smule og lære noget mere om, hvordan man egentlig brygger kaffe, så giv ham eller hende et kaffekursus. Som baristalærling lærer man at kværne de perfekte bønner, steame mælken helt korrekt, opbygge et espressoskud og forskellige teknikker inden for baristafaget. Med et kaffekursus kan modtageren af gaven lære mere om kaffe, og derved blive klogere på det, han eller hun drikker så mange kopper af om dagen.