Gaveidéer til din udkårne

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til personen i dit liv. Vi guider dig til forskellige fjollede, seriøse og gode gaver til din udkårne. Om din partner er til oplevelser eller fysiske gaver, skal du nok finde en idé eller to her. 

Til madentusiasten

Madentusiasten kendetegnes ved at være en person som kan snakke om mad i flere timer, personen drømmer måske også om mad, og planlægger alle jeres ture ud fra hvor i skal spise. Når i er på ferie er alle måltider planlagt.

Til denne person ville en passende gave være en gastronomisk oplevelse, måske endda udenbys, da en ægte madentusiast ville have smagt på alt, hvad Odense har at byde på. Hvis pengene er små, eller man bare ikke har lyst til at bruge en formue på at gå ud og spise, kan man med fordel gå på Earlybird og booke bord. Her betaler du 2/3 af den originale pris, på forskellige restauranter, hvor af, mange af dem er Michelin anbefalede. 

Til naturelskeren

Din kæreste bruger meget af sin fritid i naturen. Han eller hun har investeret i det helt rigtige gear, til at vandre og gå lange ture. Her ville den perfekte gave være en oplevelse i naturen. Inviter din kæreste med på en weekend vandretur til Sveriges smukke skove. Her er der rig mulighed for at campe, vandre og bade, hvis det er det man har lyst til.   

Til materialisten

Din udkårne ved alt om de forskellige kvalitetsmærker, i har sågar mange af dem selv, og det er ikke på grund af dig. Din kæreste er kvalitetsbevidst, og ved præcis hvad han eller hun, ønsker sig. Han eller hun har måske også lavet en ønskeliste, som du kan vælge fra. Hvis du står i denne situation, anbefaler vi dig at kigge på Damask.dk hvor du kan se, og bestille et stort udvalg af designervarer. Her finder du et kæmpe udvalg af kvalitetsvarer, hvor du med stor sandsynlighed, kan finde en god og eksklusiv gave til din kæreste.

Til den sexglade

Den sexglade kæreste kendetegnes ved sin erotiske udstråling. Han eller hun har formodentligt allerede en del sexlegetøj, og har prøvet lidt af hvert. Din kæreste elsker at snakke om sex, og jeres sexliv er bestemt ikke kedeligt. Han eller hun læser også meget om sex, og lægger ikke skjul på hans eller hendes præferencer og fantasier. Her kan du med fordel købe noget nyt ”voksen sexlegetøj” på Lovebuddy.dk til din kæreste. Her kan du finde alt, fra det klassiske sexlegetøj som dildoer og håndjern, til det lidt mere fetichprægede. Det vil han eller hun, uden tvivl sætte meget pris på. 

Til den kulturelle  

Den kulturelle kæreste læser bøger for at slappe af, elsker sort/hvid film og elsker intellektuelle kulturoplevelser. Han eller hun læser til dagligt avisen, for at holde sig opdateret på forskellige nyheder. Det kan ofte være svært at følge med, og at finde en gave til den kulturelle kæreste, kan blive en vanskelig opgave. Din kæreste er sikkert ikke til det materialistiske, men foretrækker noget, som enten kan udvide hans eller hendes horisont, eller udfordre på et intellektuelt plan.

En gave kunne være at invitere din kæreste med i den Fynske Opera, eller i Teater Momentum. Her kan i se dragende fortællinger, som med stor sandsynlighed vil glæde den kulturelle kæreste. Hvis du leder efter en mindre ekstravagant gave, kan et årskort til et museum som er beliggende lokalt, som for eksempel Brandts – Museum for kunst & visuel kultur, være en god idé. Hvis budgettet ikke rækker, kan du også lave en personlig gave, så som en tur, rundt i byen, hvor du guider og fortæller om de forskellige bygninger.  

Til den miljøvenlige

Din kæreste går meget op i miljøet, og synes det er vigtigt at resten af verden også gør det. I køber for det meste kun genbrug, og i køber kun nyt, hvis det er allerhøjest nødvendigt. Din kæreste er vegetar og økologifanatiker, og har boykottet alle former for fly. En gave til ham eller hende, kan være utrolig svært at finde. Da hun for det første er imod forbrugerisme, og ikke ønsker sig noget. Den miljøvenlige kunne have godt af et måltid, på en vegansk restaurant, eller en ”hjemmespa dag”. Du kan også browse de forskellige genbrugsbutikker, hvis du gerne vil købe en fysisk gave.  

One thought on “Gaveidéer til din udkårne

Comments are closed.