Restaurant Fynboen

Grisekæbe og ribs: Fynsk restaurant klar med nyt koncept

Restaurant Fynboen på Nørregade 17 i Odense vil med nyt koncept skabe overskuelighed for kunden.


Har du også svært ved at vælge, når du går på restaurant og kommer prisen altid bag på dig? Hos Restaurant Fynboen har de streget hele deres gamle menukort og erstattet det med et enkelt og mere overskueligt koncept. Restauranten kalder det ”En god aften på Fynboen”, og du kan nu kun få én menu bestående af 4 lækre snacks, 4 retter og 4 glas vin, øl eller saft. Og prisen er altid 500 kr.

”Når vi kører med et á la carte-kort, så står vi klar med en masse mad, som vi har forberedt. Hvis alle retterne ikke bliver købt, spilder vi maden, og vi vil gerne lave endnu mindre madspild. Du kommer ind i restauranten og ved, hvad du får og bliver ikke overrasket over prisen,” siger køkkenchef hos Restaurant Fynboen, Stefano Foschi og fortsætter.

Restaurant Fynboen udbyder den samme menu i to uger ad gangen. Så hvis du er til grisekæbe, glaceret med æbler og øl, sauce choron og rysteribs, skal du besøge restauranten i uge 32 og 33. Læs mere på Restaurant Fynboens Facebook-side her.