Foto: Pixabay

Fed Fars Dag: Sommermenu med hvide asparges og jordbær

Sortebro Kro i Odense fejrer Fars Dag med en lækker tre-retters menu.

Vil du gerne forkæle din far lidt ekstra på Fars Dag? På Sortebro kro på Sejerskovvej kan du den 5. juni få en tre-retters menu med sæsonbaserede fynske råvarer til 395 kroner per person. Du kan få menuen både til frokost og aftensmad.

Fynsk sommermad
Menuen består af en forret med letrøget laks med hvide asparges og en kold peberrodssauce til. Efter forretten får du braiseret sommerbuk med fynsk spidskål, nye kartofler og rødvinssauce. Til dessert er der fynske jordbær med hyldeblomst, honning og vanilje parfait.

Hvis du er ekstra sulten, kan menuen udvides med en ekstra ret. Her kan du få et udvalg af oste til et tillæg på 89 kroner. Menuen skal bestilles til hele bordet, og du kan booke bord på kroens hjemmeside, du skal blot huske at skrive ”Fars dag” i kommentarfeltet.

Sortebro kro ligger på Sejerskovvej 20 i Odense. På Fars Dag den 5. Juni har kroen åbent fra 12 til 15 til frokost, og igen til aftensmad fra 17.30 til 22.