På torsdag, fredag og lørdag kan du blive en del af en H.C. Andersen-madoplevelse.
Hvordan smager H. C. Andersens eventyr egentlig? Det kan du blive klogere på torsdag den 24. august, fredag den 25. august og lørdag den 26. august under H. C. Andersen Festivalen, hvor iscenesætter Mette Martinussen har sammensat madoplevelsen “Udflugt i eventyrernes smagsrige.”
“Det er en aften, hvor smagsoplevelser og eventyr smelter sammen,” fortæller arrangør Henrik Lübker.
Aftenen begynder klokken 18.30 ved H. C. Andersens Hus på Bangs Boder 29. Herefter bliver du guidet fra lokation til lokation i Odenses byrum, hvor vil få serveret seks forskellige anretninger med en tilhørende vinmenu, og hvor seks performere vil sørge for at sætte den rette stemning til hver ret.
Kvindesyn som tema
Temaet, der danner rammen for oplevelsen, er de forskellige kvindesyn, der bliver præsenteret i H. C. Andersens eventyr.
“Aftenen tager udgangspunkt i kvinderne i eventyrene. De spænder fra én yderlighed til en anden – fra den unge og uskyldige til den iskolde og forførende. På samme måde spænder en madoplevelse også fra yderlighed til yderlighed, fra forret til dessert for eksempel, og derfor spiller det godt sammen,” forklarer Henrik Lübker.
Maden bliver blandt andet kreeret af Thomas Pasfall og Jacob Burmølle-Jensen, mændene bag henholdsvis Restaurant Pasfall og Restaurant Vår.
Få billetter tilbage
Hvis det eventyrlige arrangement lyder tillokkende, så er det med at slå til nu! Ifølge Henrik Lübker er der kun omkring 50 billetter tilbage, og torsdag er allerede er udsolgt.
Du kan læse mere om arrangementet og købe din billet her.