Foto: Pixabay.

Restaurant Cro’n i Odense inviterer i samarbejde med bryghuset The Man Behind – Craft Beer til en hyggelig aften med god, dansk mad og ølsmagning.

Er du til både smørrebrød og lækre øl, så er det nu, du skal slå til. Restaurant Cro’n og brygmester Anders Coisbo fra The Man Behind – Craft Beer byder indenfor den 25. maj klokken 18.00 til en hyggelig aften med ølsmagning og det bedste fra det danske køkken.

Du får serveret en treretters menu, der består af Kongen af Danmark, fynske Gyldensteen og sprøde snacks til forret. Hovedretten er Cro’ns overdådige smørrebrødsbuffet med blandt andet svin, okse, kartoffel, lam og fisk. Desserten tager forskud på sommeren med en klassisk isvaffel med tre kugler, hjemmelavet guf og syltetøj. Det skriver Restaurant Cro’n på deres Facebookside.

Øllene kommer fra det prisvindende bryggeri The Man Behind – Craft Beer, der lige nu er ude med tre nye øl – Beijing, Berlin og Madrid. Prisen for ølsmagning og den treretters menu er 450 kroner, og billetbestillingen foregår her.