Den 9. december 2022 slog en ny sushirestaurant dørene op i Odense, nærmere bestemt på Faaborgvej 10 i Dalum. Det er Niro Sushi, og Smag Odense har været på besøg på restauranten.
Selvom restauranten er ny, er det et erfarent hold, der står bag. Ayman Chanchiry og Marcus Fløe er ejere af restauranten, og de har begge været i restaurationsbranchen i mange år.
Og en aften på Niro Sushi bærer bestemt også præg af, at det er to erfarne herrer, som står bag restauranten. For hele restaurantoplevelsen på Restaurant Niro spiller. Sushien er i topkvalitet, der er god stemning, og værtskabet er helt i top.
Menu med masser at byde på
Vi fik serveret laksetatar og tempurrejer som starters efterfulgt af en lang række sushi. Sushien var udsøgt god: Risene var perfekte og fisken var lækker og frisk, og så gjorde det kun oplevelsen endnu bedre, at køkkenchefen kunne fortælle os en masse om maden.
Niro Sushi har et vinkort med seks forskellige vine (og en alkoholfri vin), og vinen kommer fra en lokal leverandør. Vinene ligger i den lave ende prismæssigt, og er rigtig gode til prisen – og så passer de prismæssigt godt til sushi.
Til dessert fik vi en mangosorbet med friteret rispapir og frysetørrede hindbær. Det crispy rispapir, som var vendt i sukker, passede godt til sorbeten, og den friske dessert var en perfekt afslutning på måltidet.
God og personlig service
Servicen på Niro Sushi er fantastisk, lige fra man træder ind ad døren til man går derfra igen. Man bliver mødt af smilende personale, og du kan helt sikkert regne med, at du kan lokke en god historie eller to ud af Ayman, ejeren af restauranten.
Hvis du kan lide sushi og god stemning, så kan vi på det varmeste anbefale at spise på Niro Sushi. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at vi har spist der.