Nyt tilbud: Få fem retter for 300 kroner i Vestergade

Restaurant i Vestergade tilbyder fem retter til 300 kroner hver lørdag fra klokken 17 til 20.

Har du planer om at invitere din udkårne på middag, eller leder du bare efter et spisested til din lørdag aften? Så har Druen & Bønnen i Vestergade 15 nu et forslag.

Restauranten inviterer til ”Det er en lørdag aften” hver lørdag, hvor du kan få fem retter for 300 kroner fra klokken 17 til 20.

”Vi vil gerne skabe en hyggelig og afslappet stemning med noget god mad hver lørdag aften,” fortæller Johanne Hyldal, som er daglig leder af Bønnen & Druen.

Et godt bud, når man skal ud at spise

”Det er en lørdag aften” består af fem retter, hvor forretten er todelt, så serveringen bliver over fire gange. Menuen er sæsonbestemt, og den skiftes ud hver 5. eller 6. uge.

”Det er et godt tilbud på vores aftenmenu, og vi har for eksempel ikke nogen decideret vinmenu til maden. Det er lidt mere afslappet, hvor vi forslår en hvidvin til forretten og en rødvin til hovedretten, som vi skænker af,” fortæller Johanne Hyldal og tilføjer, at du dog stadig kan bede om en vinmenu, hvis du lyster.

”Vi har også en ostevogn som en del af konceptet. Her kan de besøgende selv vælge de oste, som de kunne tænke sig til menuen, og de bliver så rullet ind på ostevognen. ‘Det er en lørdag aften’ skal være et godt bud, når man skal ud at spise,” slutter Johanne Hyldal.

Det startede i december

Konceptet startede egentlig i december, hvor Druen & Bønnen afholdte arrangementet hver anden lørdag. Det var så stor en succes, at det nu er blevet et fast koncept. Aftenmenuen med fire retter koster normalt 350 kroner, men om lørdagen er der altså et tilbud at hente.

”Det er en lørdag aften” løber næste gang af stablen lørdag den 3. februar klokken 17. Du skal bestille bord på forhånd til arrangementet.