I efterårsferien arrangerer DinnerDays restaurantfestival, hvor du kan få fornøjelsen af at besøge nogle af Odenses bedste restauranter.
Er du også vild med lækkert mad? Fra den 12. september til og med søndag den 21. september inviterer DinnerDays til restaurantfestival, hvor du kan forkæle dig selv med en tre-retters menu til kun 200 kroner. Herudover byder to anmelderroste restauranter på gourmet-menuer til 400 kroner.
Sommerlandet begynder efterhånden at forvandle sig til efterår. Træernes grønne blande ændrer farvenuancer til dybe, røde farver, der synes endnu smukkere på grund af solens gyldne lys. Hvis du vælger at besøge Restaurant Næsbyhoved Skov kan du lade dig fascinere af den smukke årstid, alt imens du får serveret en lækker tre-retters menu, som består af jordskokkesuppe, oksefilet og æblekage til dessert.
Rensdyr på menuen
Du kan også besøge Restaurant Nordatlanten, der har udsigt udover Odense Havn, hvor du kan nyde synet af havets rolig tempo og føle den hyggelige atmosfære. Som restaurantens navn afslører, er køkkenet inspireret af de nordatlantiske lande, og du har mulighed for at nyde en spændende tre-retters menu.
Du starter med at få serveret tre forretter i én servering, der består af saltet torsk, som bliver anrettet med strandgrønt og muslingesauce. Derudover får du grillet jomfruhummer med dildolie og østersskum, og til sidst får du rensdyr på rensdyrlav, der kommer med brombærgelé, hypenpuré og sort hvidløg. Til hovedret bliver du præsenteret for den franske klassiker med et nordisk twist: Mignon de boeuf af kalvemørbrad, kalvekæber, jordskokkepuré, brændte beder & sauce Bardelaise. Til dessert er der en “Nordatlantisk vinter” Chokofjeld, igglo & sne. Hele herligheden koster 200 kroner.
Hvis du rigtig skal flotte dig, kan du også besøge en af de to anmelderroste restauranter The Balcony eller Restaurant Vår, der serverer gourmet-menuer til 400 kroner pr. kuvert. Du kan læse mere om begivenheden og de forskellige restauranter her.