Foto: Restaurant Carlslund.

Velkommen tilbage: Kendt Odense-restaurant er genåbnet med succes

Mere end 10.000 gæster har besøgt Restaurant Carlslund efter genåbningen 1. maj.

En påsat brand satte for to år siden en stopper for den kendte Odense-restaurant Carlslund – men nu er det gamle traktørsted atter åbnet op, endda med stor succes.

Siden den 1. maj har mere end 10.000 gæster nemlig besøgt bindingsværkshuset i Fruens Bøge skov. Det skriver Restaurant Carlslund på Facebook.

”Grundlovsdag, 2. Pinsedag og Farsdag den 5. juni 2017 blev ganske særlig på Carlslund. Faktisk fantastisk, da gæst nr. 10.000 spiste æggekage på vores 35. dag efter genåbningen,” skriver Restaurant Carlslund.

Mere personale

Den store interesse har betydet meget travle dage for personalet på Carlslund, og derfor er staben nu blevet udvidet, skriver restauranten på Facebook.

” Vores fantastiske team af kokke, tjenere og servicemedarbejdere har fået en masse nye dygtige kolleger, som skal hjælpe med de mange gæster, så alle kan få den service, vi gerne vil yde, hver gang,” skriver Restaurant Carlslund.

Æggekage med flæsk og bacon

Carlslund byder blandt andet på både frokost, smørrebrød og a la carte, men er særligt kendt for sin æggekage med flæsk og bacon, ølbraiserede svinekæber samt ”Sol over Fruens Bøge” – hjemmerøget bækforel med kartoffelsalat, hakket rødløg, kapers, ristet rugbrød og purløg.

Restaurantens vision er en stærk forankring i økologi, bæredygtighed samt brug af lokale leverandører.