Foto: Riceteria.

Café i Odense har fået nyt tapaskoncept

Café Riceteria i Odense har fået nyt tapaskoncept på menuen.

Er du i et selskab på minimum seks mennesker, og kunne I tænke jer en aften med både sundt, sprødt, surt og salt? Så har caféen Riceteria på Mageløs 1 skabt et tapaskoncept, der er lige noget for dig.

Du vælger selv mellem caféens tre forskellige tapastallerkener: En “funky veggie” med friske, sprøde og farverige grøntsager til 89 kroner, en “funky meat/cheese” med et udvalg af kød, oste og nødder til 149 kroner eller “the full funky,” der er et mix af de to andre tallerkener, så du får den fulde tapasoplevelse til 189 kroner.

Til din tapas får du samtidig friskbagte, koldhævede fladbrød med citronskal, rosmarin og chili samt tre forskellige dips: En spicy hummus lavet med rødbede, en grov avocado-skyr creme samt en persille-citruspesto med ristede kerner og revet parmesan.

Smagsprøver til alle

Har du fået lyst til at smage? Så fejrer Riceteria caféens nye tapaskoncept med et arrangement den 9. marts klokken 17 til 20, hvor alle er velkomne.

Her vil caféen byde på sprøde og farverige smagsprøver fra tapasmenuen samt vinsmagning. Se invitationen på Riceterias Facebookside.