Fra fredag den 2. februar kan du sætte tænderne i en vaskeægte fastelavnsbolle med syltetøj, creme og flødeskum hos caféen Olivia Brasserie.
Er fastelavn én af dine yndlingshøjtider, fordi det er her, du kan sætte tænderne i stribevis af fastelavnsboller?
Så er der godt nyt til dig som fastelavnsbolle-fan: Fra fredag den 1. februar kan du hos caféen Olivia Brasserie på Vintrapperstræde 37 nemlig nyde en fastelavnsbolle, der indeholder alt, hvad fastelavnsbolle-hjertet begærer.
Her er tale om en wienerbrødsbolle med creme, jordbærsyltetøj og selvfølgelig flødeskum – en opskrift, det går tilbage til dengang, Olivia Brasseries kok arbejdede som bager.
Vil du have fingrene i sådan én, skal du af med 40 kroner, og skal den skylles ned med en sort kop kaffe, kan du gøre det for 65 kroner i alt. Velbekomme!