Foto: Pixabay.

Brunch og tapas: Café i Odense udvider og får større menukort

Caféen Fredo’s udvider til næsten det dobbelte og får et større menukort.

Fredo’s Coffee Right i Brandts Passage 31 G har vokseværk. Den populære café har inddraget nabolejemålet, en tidligere modebutik, så den nu råder over cirka den dobbelte kapacitet. Derudover har caféen også lanceret et ny menukort, hvor du blandt andet finder brunch og tapasanretninger.

”Dele af mellemvæggen er revet ned, og det skaber et naturligt lokalesammenhæng, som inspirerer til nytænkning i hyggeligt og spektakulært interiør. Vi får også en karismatisk hesteskoformet bar og salgsdisk, der bliver det nye Fredo’s fikspunkt,” skriver den daglige leder, Désirée Abitbol i en pressemeddelelse.

Udviddet menukort

Udover lokalet, har Fredo’s også udvidet menukortet, der nu også omfatter en særligt komponeret brunch, årstidens salater, små velsmagende tapasanretninger samt vegetarretter.

”Vi serverer dog stadig kaffe med sjæl, som er fundamentet for husets kaffekultur. Vi elsker stemningen her i Brandts Passage, som er et unikt kulturcentrum med shopping- og cafémiljø, der året rundt krydres med en række festivaler,” fortæller Désirée Abitbol.

På kaffekortet kan du blandt andet vælge mellem cappuccino, caffe latte, café au lait og frappé coffee med græske undertoner.

Fredo’s Coffe Right skriver i pressemeddelelsen, at caféen forventer at være helt klar til åbning i begyndelsen af august.