Restaurant Kongens Have

Burgere og smoothiebowls: Ny café og restaurant er åbnet i Odense

Café og Restaurant Kongens Have har slået dørene op ved Odense Teater på Jernbanegade 21.

Det er måske gået dig ubemærket hen, men kort inde i sommeren 2018 skiftede Café og Restaurant Kongens Have ejere. De nye ejere er klar med et nyt koncept, hvor teatergæster kan få sig en drink eller lidt mad før en forestilling, men som samtidig inviterer gæsterne indenfor til hverdag.

”Vi har skabt et udeområde ud mod Kongens Have, og så har vi lavet en café og bar, hvor folk få mad eller drinks. I caféen kan du for eksempel smage en lækker, fedtet burger eller noget fisk, som vi har på aftenkortet. På vores dagskort har vi også en lækker smoothiebowl, og i baren vil der være udvalgte øl og drinks samt kendte cocktails,” siger medejer af Café og Restaurant Kongens Have, Morten Bay.

En forretning i tre plan
Du kan se frem til en café og restaurant i tre plan. I stuen er den nye café og bar åbnet, som også er et ideelt sted til hygge med drinks og øl i weekenderne. På 1. salen åbner restauranten først den 1. september, når teatersæsonen starter, mens der på 2. sal er selskabslokaler med blandt andet panoramaudsigt, hvor der kan være konfirmationer eller bryllupper. Du kan læse mere om Café og Restaurant Kongens Have på Facebook-siden her.