Foto: Burger Anarchy.

Burgerbar får ny burger inspireret af tv-serie

En karakter fra tv-serien Vikings har inspireret Burger Anarchy til en ny burger.

Vikinger og burgere er umiddelbart ikke to ord, du ser i samme sætning særligt ofte. Ved Burger Anarchy i Gravene 2 har en karakter fra HBO’s tv-serie Vikings dog inspireret til en ny burger ved navn Lagertha.

”Vikings er en serie, der er meget ’ærlig,’ og den viser tingene, som de er. På samme måde er burgeren med meget ærlige og enkle ingredienser, som vi får til at smage fantastisk ved hjælp af en god teknik,” siger ejer af Burger Anarchy Darren Beetson og fortsætter:

”Lige nu er det koldt, og jeg tænker, at mine burgere skal være sæsonpræget, men nogle af dem skal også være en gimmick. Lagertha er en stærk og selvstændig kvinde, og hendes karakteristika passede godt til burgeren.”

En burger til kulden

Siden burgeren blev tilføjet, føler Darren Beetson, at burgeren har været populær. Målet for ham var at lave en burger, som passede til sæsonen, men som også kunne spises, når det bliver lidt varmere.

”Jeg ville gerne have jordskokker i burgeren, for det har jeg før brugt med stor succes. Det giver en god knas og nøddelignende smag, som passer til sæsonen. Den skal passe til vinterhalvåret, men burgeren skal også være noget, der skal kunne spises om sommeren, hvor maden ikke er for tung,” siger Darren Beetson.

Burgeren indeholder panko paneret lyssej, estragon og citronmayo, beurre noisettes sauteret spinat og jordsokkechips og koster 115 kroner.