Foto: Henriette Storgaard Lauritsen

Endelig: Nu kommer Bubble Waffles til Odense

Ny isbutik i Vestergade bringer de populære Bubble Waffles til Odense i midten af maj.

Det skulle efter sigende være det bedste fra to verdener, og nu kommer istrenden Bubble Waffles endelig til Odense. Bubble Waffles er en fusion mellem den sprøde isvaffel og den bløde vaffel, fyldt med is og toppet med alt fra jordbær og karamelsovs til vingummi og flødeskum. Navnet har vaflen fået, fordi den består af en masse bobler og laves i et specielt vaffeljern.

Snart er det muligt at købe den kæmpestore vaffel i Odense. I midten af maj slår en ny isbutik, Vaffl, dørene op i Vestergade 44, og butikken har den populære istrend på menukortet.

Bubble Waffles-trenden har det seneste år taget verden og Instagram med storm. Først indtog vaflen København og Aarhus, og nu er turen endelig kommet til Odense.

Is og topping i alle afskygninger
Lige nu knoklerne ejerne af den nye isbutik for at få gjort lokalerne klar, alt imens de sidste detaljer falder på plads. Ejerne håber på at tilbyde is i alle afskygninger – herunder laktosefri, økologisk og vegansk is. Men også mere klassiske isvarianter som sorbetis og flødeis bliver at finde på menukortet. Dertil kommer et stort udvalg af lækre toppings.

Derudover vil du også kunne finde andre særlige vafler i butikken. Blandt andet Stick Waffles, som er en vaffel på pind, der er dyppet I en form for sovs og drysset med en lækker topping. Og alle Vaffls vafler er hjemmelavede, lover ejerne.

Præcist hvornår, Vaffl slår dørene op, vides endnu ikke. Men ejerne fortæller, at det sandsynligvis bliver i midten af maj, og at alle nysgerrige og issultne odenseanere kan finde mere info løbende på isbutikkens Facebook-side “Vaffl”. Ejerne afslører desuden, at der vil være gratis is på åbningsdagen.